2 delig pak dames OptiesTeneinde de verwachte onkosten van betalen in termijnen te berekenen, gebruik jouw onze rekenhulp. Jouw vindt een rekenhulp in je winkelwagen via Betalen in maandelijkse termijnen wanneer je ons bestelling plaatst betreffende ons totaalbedrag met € 45,- of meer.

Houd jij tevens over mode en vind jouw een Film Frozen ook zo leuk teneinde tot te gluren? Vervolgens mag dit twee-delige set met Frozan Anna echt niet ontbreken!

Dit blauwe kostuum over City Line by Nils, fit Moscow, heeft ons slim fit en een subtiel dessin. Dit colbert bezit 2 steekzakken met de voorzijde en ons pochetzak.

Je ben 3.78m, heb maat M besteld en qua lengte zijn ook de mouwen indien een broekspijpen juist (vaak heb je dit probleem dat die te kort bestaan). Weet met al een echt en comfortabel zittend kostuum.

Vul je 06-track in gedurende het afmaken met je bestelling waardoor jouw verder per sms geïnformeerd is aan een bezorgstatus.

Draait alles om een bestelling waarvoor getekend dien worden of bestaan je buren ook niet thuis? Dan laat de bezorger ons kaartje in de bus achter betreffende daarop informatie aan een eerstvolgende bezorgdatum (vaak al een volgende dag) en ons ook niet-thuiscode.

Voor OTTO kun jouw op elk ogenblik gekomen een actuele bezorgstatus met jouw bestelling bekijken. Meer informatie over een bezorgstatus vind je via Levertijd en bezorgstatus.

Het regenpak heeft 2 omvangrijke zakken betreffende kleppen en twee steekzakken, waardoor u dan ook eenvoudig voor uw broek tussen het pak kunt komen. In een kraag over de regenjas zit ons capuchon.

Ook heeft dit colbert 2 klepzakken en een pochetzak. Een pantalon met dit Nils kostuum heeft een paar schuine steekzakken en twee achterzakken met knoop.

De binnenvoering is in een goed stippen dessin. Ook heeft het colbert 3 klepzakken en ons pochetzak. De pantalon van dit Jac Hensen kostuum heeft een paar schuine steekzakke

Ingeval je ook niet in een gelegenheid bent teneinde jouw bestelling in ontvangst te nemen op een voorgestelde bezorgdatum, gebruik je de niet-thuiscode om een andere bezorgdatum in te plannen via PostNL.

Vul je 06-nummer in tijdens het afronden aangaande jouw bestelling zodat jouw ook per sms geïnformeerd is aan een bezorgstatus.

Dirkje twee-delig setje Roarrr Roarr! Pas op er komt een kijk hier stoere jongen.. Ons super opwindend setje met zalig zachte jogg broek in navy melee blauw en een beige longsleeve.

. Wanneer je bestelling niet is verwerkt, vind jouw die in Mijn Bestellingen. Wij mailen je ons dag alvorens je bestelling is bezorgd meer informatie aan dit exacte bezorgmoment.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *